هزینه تمام شده بازسازی در میرداماد
راهنمای هزینه تمام شده بازسازی در میرداماد
معمولا در پروژههای بازسازی که برای سازمانها، ادارههای دولتی و یا شرکت های خصوصی صورت میگیرد، تنظیم قرارداد بازسازی اقدامی مهم و ضروری محسوب میشود. در پروژه های بازسازی خانه های مسکونی نیز بر خلاف تصور بخشی از جامعه ایرانی، عقد قرارداد از بروز بسیاری از مشکلات و چالشها جلوگیری خواهد کرد؛ روندی که پروژههای بازسازی که در کشورهای پیشرفته انجام میشود مرسوم و متداول است. به طور کلی اگر بازسازی خانه شما جزئی است و شامل فقط چند آیتم کوچک را دربرمیگیرد، تنظیم قرارداد ضروری نخواهد بود اما اگر تصمیم دارید که خانه خود را به طور کامل بازسازی کنید و یا موارد زیادی را میخواهید بازسازی کنید، پیش از شروع بازسازی، اولویت اصلی پیدا کردن یک شرکت بازسازی خوب و بستن قرارداد است.
اگر به دنبال هزینه تمام شده بازسازی در میرداماد هستید، این نوشتهها را هم بخوانید!
مفاد قرارداد بازسازی ساختمان چیست؟
معمولا مفاد زیر در تمام قراردادهای بازسازی، مشترک میباشد:
- ﻃﺮﻓﯿﻦ ﻗﺮارداد
- ﻣﻮﺿﻮع ﻗﺮارداد
- ﻣﺪت ﻗﺮارداد
- مبلغ ﻗﺮارداد (ﺑﻪ ﺗﻔﮑﯿﮏ و ﮐﻠﯽ)
- ﺷﺮاﯾﻂ ﭘﺮداﺧﺖ
- اﺳﻨﺎد و ﻣﺪارک ﭘﯿﻤﺎن
- دﯾﺮﮐﺮد ﻃﺮﻓﯿﻦ در اﻧﺠﺎم ﭘﺮوژه
- ﻧﻈﺎرت
- تعهدات پیمانکار
- ﺗﻌﻬﺪات ﮐﺎرﻓﺮﻣﺎ
- ﻣﺎﻟﯿﺎت ﭘﺮوژه
- ﻣﻮارد ﻓﺴﺦ ﻗﺮارداد
- اﺧﺘﻼﻓﺎت ﻧﺎﺷﯽ از ﻗﺮارداد
- ﻣﻮارد ﻣﺘﻔﺮقه
مهمترین نکات در قرارداد بازسازی چیست؟
- قرارداد بازسازی حتما به صورت تایپ شده باشد و حداقل در دو نسخه تنظیم گردد.
- به طور کلی کاری که باید انجام شود شرح داده شود و مشخص شود که موضوع اصلی پروژه چیست. سپس تمامی موارد و جزئیات در یک جدول جداگانه به صورت دقیق و شفاف شرح داده شود. این بخش از قرارداد باید به اندازه کافی مشخص باشد تا به وضوح آنچه قرار است انجام شود را شرح دهد، بهطوریکه که موارد احتمالی پیش بینی نشده را پوشش دهد.
تاریخ شروع و پایان پروژه به طور دقیق مشخص شود و نیز توضیح داده شود که اگر پروژه از محدودیت زمانی فراتر رود، چه اتفاقی میافتد. این موارد باید به طور کامل و با جزئیات در قرارداد بازسازی ساختمان گنجانده شود.
- هزینه کل پروژه و نحوه پرداخت هزینه از سوی کارفرما باید به وضوح در قرارداد ذکر شود.
- درصورتیکه پیمانکار باید برای اجرای ضمانت نامه بانکی تهیه نماید این مورد به طور کامل در قرار داد درنظر گرفته شود. تصمیم گیری در مورد اینکه در صورت شکست جزئی یا بزرگ در کار پیمانکار چه اتفاقی خواهد افتاد و مدت و میزان مسئولیت پیمانکار تعیین شود. این بند معمولا مربوط به پروژههایی است که کارفرمای آن یک شرکت و اداره دولتی است.
- تمام موارد اعم از مسئولیت تامین اجناس و مصالح، هزینه خرید مصالح، تاریخ شروع قرارداد، مدت قرارداد و… به طور کاملا شفاف در قرارداد بازسازی ساختمان قید شود.
- در قرارداد بازسازی، پیمانکار موظف است عوامل اجرایی مورد نیاز خود را در حالت آماده به کار در محل پروژه داشته باشد؛ در غیر اینصورت مسئولیت ایجاد وقفه یا نقص و عیب در کیفیت کار، شخص پیمانکار است.
- معمولا پیمانکار مسئول تامین ابزارآلات و ملزومات تخصصی در امر بازسازی ساختمان میباشد و اگر توافق صورت گرفته بین طرفین خلاف این موضوع است، در قرارداد بازسازی ساختمان به طور شفاف درج گردد.
- اگر طراحی سه بعدی جز تعهدات پیمانکار است، بهتر است در قرارداد قید شود و طرح به تایید کارفرما رسیده و به قرارداد ضمیمه گردد.
- در صورت بروز هرگونه تغییر در اندازه و مشخصات فنی که از پیش تعیین شده است، پیمانکار مکلف است مراتب را بلافاصله به اطلاع کارفرما برساند.
- در قراردادهای بازسازی مطابق با توافق بین کارفرما و پیمانکار، اجرای قرارداد قائم به شخص پیمانکار میباشد و حق انتقال موضوع قرارداد را به غیر ندارد.
- پیمانکار باید تمام موارد حفاظتی، ایمنی کار و به طور کلی مقررات ملی و کنترل ساختمان را در کارگاه رعایت نماید و مسئولیت موارد ایمنی و سلامت کارکنان برعهده پیمانکار است و کارفرما هیچگونه مسئولیتی در این رابطه ندارد.
- تهیه آب، برق و گاز مورد نیاز مصرفی پیمانکار جهت اجرای پروژه در محل کارگاه و هزینه آن بر عهده کارفرما میباشد.
برای مشاورهی رایگان میتوانید با شمارههای ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.
نظرات خود را در ارتباط با این مقاله ما بنویسید.
با آرزوی بهترینها.
۰ دیدگاه