راه اندازی شرکت معماری بخش دوم
29
فروردین

راه اندازی شرکت معماری بخش دوم | ۴۰ نکته مهم

راه اندازی شرکت معماری بخش دوم

راه اندازی شرکت معماری بخش دوم | راه اندازی شرکت معماری شخصی خود قدم زدن در پارک نیست. بسیاری از معماران با امید به ایجاد یک برند معتبر و برجسته معماری تلاش کرده و شکست خورده اند و پس از آن به کار در شرکت های دیگر بازگشتند. و این خیلی خوب است!

تأسیس مشاغل واقعاً برای همه مناسب نیست زیرا مانند هر کار دیگری ، بنگاه دارانی با پشتکار ، سازگار و آماده می توانند مشت های سنگین را به معده برسانند بدون اینکه دلسرد شوند تا متوقف شوند. این یک مسیر دشوار و در عین حال هیجان انگیز است و شما در راه چیزهای زیادی یاد خواهید گرفت.

نکته مهم این است که شما معماری خود را به دلایل صحیح شروع کنید و مایل باشید فداکاری های شخصی و مالی خود را انجام دهید. احتمالاً شب ها تلاش خواهید کرد تا ضرب الاجل خود را تعیین کنید زیرا این شهرت شما در خط است و نه رئیس شما ، و شاید مجبور باشید ماه ها صرف درآمد کافی برای تأمین هزینه های خود نکنید ، به ویژه در ابتدای سفر.

 

پیشنهاد نویسنده: طراحی داخلی، طراحی دکوراسیون داخلی، اجرای دکوراسیون

 

۹. امور مالی خود را پیگیری کنید | راه اندازی شرکت معماری بخش دوم

پس از شروع کار خود ، باید تمام امور مالی خود را پیگیری کنید. شما باید یک گزارش از تمام درآمد و هزینه های خود داشته باشید تا بتوانید مالیات های خود را به صورت فصلی یا سالانه ثبت کنید. این بسیار مهم است زیرا پزشکان متخصص در صورت درخواست خط اعتباری از بانک حداقل ۶ ماه ثبت درآمد و هزینه باید نشان دهند. این خط اعتباری به شما کمک می کند درصورتی که آماده مقیاس کاری خود باشید یا پروژه ها و درآمد شما کند شود.

۱۰. انتظار نداشته باشید که بلافاصله روی پروژه های چند میلیون دلاری کار کنید

راه اندازی شرکت معماری بخش دوم | اگرچه همه امیدوارند که کار خود را شروع کنند و پروژه های رویاهای خود را بدست آورند ، اما اولین پروژه های شما ممکن است کارهای بازسازی کوچکتر برای مشتریان محلی یا یک پروژه کوچک ساخت جدید باشد. سرانجام ، شما مجموعه ای از کارها را ایجاد خواهید کرد که ثابت می کند شما قادر به پذیرفتن مسئولیت یک پروژه بزرگتر و گران تر هستید. باز هم ، اگر شما یک شبکه قوی از دوستان و مشتریان خود را توسعه داده اید ، ممکن است بتوانید پروژه رویایی خود را زودتر بدست آورید.

۱۱. دفتر شما هرجایی که می خواهید باشد

به عنوان یک صاحب مشاغل جدید ، می توانید تصمیم بگیرید که آیا می خواهید دفتر خود را در خانه خود داشته باشید ، یا از یک سازنده محلی فضایی را اجاره کنید یا یک ساختمان خود را خریداری کنید. مایک یک ساختمان چند طبقه خریداری کرد و در حال اتمام بازسازی داخلی است که با دوستانش در حال کار است.

 

مشاوره از وکلا | راه اندازی شرکت معماری بخش دوم

۱. هدف اصلی قرارداد تعیین انتظارات ، ایجاد روابط ، انصاف و محافظت از منافع شما است

به عنوان یک مالک مشاغل ، با افراد مختلف از طیف های مختلف زندگی روبرو خواهید شد که علاقه مند به کار با شما به عنوان مشاور در یک پروژه ، مشاور شرکت شما یا مشتری هستند. هنگامی که بحث در مورد مبادله خدمات را شروع می کنید ، احتمالاً باید قرارداد طرف مقابل را تنظیم یا بررسی کنید. این باید برای هر دو طرف منصفانه باشد و هر دو شما را مسئول انجام بخشی از توافقنامه بدانید.

مشاوران شما باید خدمات خود را طبق قرارداد ارائه دهند ، در حالی که شما را مسئول هیچ یک از خطاهای آن‌ها نمی دانند. به همین ترتیب ، شما باید برای مالک یک پروژه نیز همین کار را انجام دهید. مالک باید مسئول ارائه هرگونه اطلاعات و پشتیبانی لازم برای پیشبرد پروژه باشد.

۲. قراردادهای خود را براساس مشتری تعیین کنید | راه اندازی شرکت معماری بخش دوم

آیا مشتری شما یک نهاد دولتی است یا خصوصی؟ آیا سابقه ای با این مشتری دارید؟ آیا این یک پروژه طراحی-پیشنهاد-ساخت سنتی است؟ یا اینکه یک طراحی ساخته می شود؟ قرارداد شما براساس هر مشتری تغییر خواهد کرد. اگر سابقه همکاری با این مشتری را دارید ، به این فکر کنید که آیا مشتری شما در طول پروژه نقش خود را انجام داده است یا نه.

همچنین باید در نظر بگیرید که آیا پروژه شرایط پیش بینی نشده ای دارد که باید توسط مالک حل شود. هر قرارداد منصفانه ای را که مالک موافقت می کند در کل پروژه از جمله نقشه برداری زمین ، خسته کننده خاک ، نقشه های موجود برای پروژه های نوسازی ، شرکت در جلسات دو هفته ای پروژه و غیره ، در قرارداد ذکر کنید.

۳- تعیین کنید که چه خدماتی رد و بدل می شود ، مسئولیت های هر شخص ، ریسک و افرادی که باید این قرارداد را در شرکت شما بررسی کنند

راه اندازی شرکت معماری بخش دوم | هنگامی که شروع به جمع آوری قرارداد برای یک پروژه کردید ، اطمینان حاصل کنید که خدمات و پرداخت های شما بین مشتری و شما مشخص است. مشخص کنید که مسئولیت کارهای خاص در طول پروژه به عهده چه کسانی است. به یاد داشته باشید که خطرات مختلف پروژه را ارزیابی کنید و تعیین کنید چه کسی بر آن‌ها کنترل دارد.

آیا شرایط سایت ناشناخته ای در پروژه وجود دارد؟ آیا این امر به عهده مالک است تا دامنه پروژه را بررسی و بازنگری کند؟ آیا وقتی این قرارداد نهایی شد ، آیا آن را با شرکای خود ، مدیران پروژه ، معماران یا معماران در آموزش به اشتراک می گذارید؟ در بسیاری از موارد ، دانستن خدمات توافق شده ای که شرکت شما برای ایجاد همه در یک صفحه ارائه می دهد ، برای همه افراد تیم پروژه در شرکت شما بسیار مفید است.

۴- از به کار بردن اصطلاحات مشکل ساز در قرارداد خود که نتایج غیرواقعی را ارائه می دهند خودداری کنید

هنگام تنظیم قرارداد ، اطمینان حاصل کنید که از استفاده از زبانی مانند “بدون نقص” یا “بدون خطا و حذف” خودداری کنید زیرا همه سرانجام از جزئیات مجموعه اسناد ساختمانی چشم پوشی می کنند یا در یک برنامه بزرگ درب اشتباه می کنند.

به یاد داشته باشید که معماران انسان هستند و به ما اجازه داده می شود که در نقشه های خود اشتباهات جزئی داشته باشیم. همچنین باید از تعیین شرایط ذهنی مانند “بالاترین” یا “بهترین” استاندارد در قرارداد خود خودداری کنید. فقط آنچه در استاندارد مراقبت از یک متخصص طراحی لازم است ارائه دهید.

۵- برای جبران خسارت در قرارداد خود مذاکره کنید | راه اندازی شرکت معماری بخش دوم

غرامت برای انتقال خطر یا فرض وجود خطرات در پروژه مهم است. شما می خواهید مطمئن باشید که در قرارداد شما زبان جبران خسارت وجود دارد و از پوشش بیمه ای برخوردار هستید. این از شما در برابر مشاوران فرعی که در اسناد خود اشتباه می کنند و منجر به ایجاد مشکل در ساختمان می شود ، محافظت می کند.

به عنوان مثال ، اگر یک مشاور شرکت شما را از خسارات ناشی از خطا یا حذف اسناد قرارداد خود در حین ساخت ، جبران کند ، این بدان معنی است که آن‌ها مسئولیت خطا را بر عهده می گیرند. با این اوصاف ، حتماً قراردادهایی را که شرایط مسئولیت طرف دیگر را به مبلغ تعیین شده محدود می کند ، مرور کنید. شما نمی خواهید کسی باشید که بابت اشتباهات یا حذفیات طرف دیگر هزینه می کنید.

 

پیشنهاد نویسنده: ۱۰ مرحله راه اندازی شرکت معماری، راهنمای مراحل طراحی معماری – بخش اول

 

پروژه های مرتبط با این مقاله که توسط شرکت دکوطرح انجام شده است:

 

برای مشاوره‌ی رایگان می‌توانید با شماره‌های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با راه اندازی شرکت معماری بخش دوم برای ما بنویسید.

با آرزوی بهترین‌ها.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۲ میانگین: ۵]