کفپوش های روشن در دکوراسیون
16
شهریور

کفپوش های روشن در دکوراسیون

کفپوش های روشن در دکوراسیون

انتخاب رنگ کفپوش در دکوراسیون داخلی منزل تاثیر زیادی می گذارد. یکی از فاکتورهای تعیین کننده در انتخاب کفپوش، رنگ آن است که اهمیت بسیار زیادی هم دارد. این خیلی مهم است که یک کفپوش با رنگ مناسب برای خانه خود انتخاب کنید.

 

 

قبل از خواندن این مقاله توصیه می شود مقالات زیر را نیز مطالعه کنید:

 

 

کفپوش های روشن در دکوراسیون

کفپوش در طراحی داخلی

دقت داشته باشید که هیچ قانونی برای نحوه دکوراسیون کفپوش وجود ندارد. می توانید با استفاده از سلیقه خود از آنها بهره ببرید. می توانید با سلیقه خود بر روی کفپوش ها، فرش، گلیم، موکت و … بیندازید یا با کفش و دمپایی خانگی روی آنها قدم بگذارید.

البته که توصیه می شود قبل از خرید و استفاده از انواع مختلف آن شروع به تحقیق و بررسی کنید، معایب و مزایا هر کدام از کفپوش ها را متوجه شوید. بعضی کفپوش ها برای شستشو قوانین خاصی دارند. از شناخته ترین کفپوش ها می توان به کاشی و سرامیک، پارکت چوبی و بامبو، پارکت لمینت، کفپوش وینیل و کفپوش بتنی اشاره کرد.

 

کفپوش تیره یا روشن؟

البته که این مورد بستگی به سلیقه شما دارد. کفپوش تیره جزو رنگ هایی است که هر خانمی حتی به آن در دکوراسیون منزل فکر هم نمی کند. اما به محض مواجه شدن با رنگ ها و طرح های مختلف این کفپوش، جذب آن شده و می خواهند حتماً از آن استفاده نمایند. کفپوش تیره مزایایی دارد که به بیان آنها می پردازیم.

 

مزایای کفپوش تیره

کفپوش تیره کثیفی و چرک را نمایان نمی سازد. این ویژگی دقیقاً نقطه مقابل کفپوش روشن است که به محض کثیف شدن، کل خانه را کثیف نشان می دهد. پس در شستشو و تمیز کاری کفپوش تیره راحتی بیشتر دارید. این رنگ از کفپوش به درد فضاهایی می خورد که رفت و آمد بسیار زیادی دارند مثل فروشگاه ها، مطب دکتر، پیاده رو ها، سالن های پذیرایی و … از طرفی روشنی جزو مهم ترین پارامترهای دکوراسیون خانگی است.

 

معایب کفپوش تیره

کفپوش تیره، کل فضا را تیره می کند. به همین دلیل به محض استفاده از آن باید به فکر خنثی کردن این رنگ با استفاده از وسایل، اسباب و اثاثیه دیگر باشید و از رنگ های روشن برای تهیه این وسایل استفاده کنید. اگر خانه شما نورگیر ندارد پیشنهاد می کنیم که از کفپوش تیره استفاده نکنید چون کسالت و حس منفی آن فضای خانه شما را فرا می گیرد.

البته بعضی ها نیز از فضای تیره لذت می برند که در این صورت کفپوش تیره را به آنها پیشنهاد می کنیم. کفپوش روشن حس خسته کنندگی به شما نمی دهد و حس شادابی و طراوت را برای شما حفظ می کند. اما کفپوش تیره خسته کننده می شود.

 

چگونه کف پوش مناسب انتخاب کنیم؟

تعادل در رنگ ها

ممکن است در طراحی دیوارهای خانه از کاغذ دیواری تیره طرح دار یا رنگ های تیره استفاده کرده باشید. بهتر است پارکت و لمینت شما رنگ روشنی داشته باشد. همچنین طرح آن ساده باشد تا دکوراسیون به تعادل برسد.

 

انتخاب رنگ کفپوش

اگر دیوارها روشن هستند، بهتر است رنگ کفپوش را کمی تیره تر در نظر بگیرید تا فضا بی روح نشود. استفاده همزمان از یک رنگ بخصوص در انتخاب دیوارپوش و کفپوش فضای شما را بیش از حد دلگیر یا بیش از حد بی روح می کند. پس بهتر است تعادل را در نظر داشته باشید.

 

فضای رسمی یا غیر رسمی

یکی دیگر از نکاتی که بر انتخاب رنگ پارکت و لمینت تاثیر می گذارد، این است که می خواهید فضا رسمی باشد یا دوست دارید آن را خودمانی و غیر رسمی طراحی کنید. در صورتی که دکوراسیون رسمی و با ابهت را ترجیح می دهید، رنگ پارکت یا لمینت شما باید از میان انواع تیره تر انتخاب شود. اگر یک فضای خودمانی را ترجیح می دهید، به سراغ رنگ های روشن تر بروید.

 

ابعاد فضا

دیگر موردی که باید در هنگام انتخاب رنگ کفپوش در دکوراسیون داخلی در نظر داشته باشید، اندازه فضاست. ممکن است فضای مورد نظر شما که قرار است برای آن کفپوش انتخاب کنید، کوچک باشد. ترجیحا به سراغ کفپوش های روشن تر بروید. انواع روشن تر نور را منعکس کرده و فضا را دلباز و بزرگ نشان می دهند. اگر فضا به اندازه کافی بزرگ هست، می توانید از کفپوش هایی با رنگ تیره تر استفاده کنید. در این صورت فضای خانه صمیمی تر می شود.

 

رنگ مبلمان

آخرین نکته توجه به رنگ های بکار رفته در مبلمان و وسایل خانه است. به هر حال، در نهایت قرار است مبلمان شما روی سطح کفپوش قرار بگیرند. بنابراین خیلی مهم است که با هم تناسب رنگ مناسبی داشته باشند. برای ست کردن رنگ کفپوش با مبلمان خود بهتر است چند درجه اختلاف بین رنگ آن ها در نظر بگیرید. زیرا انتخاب رنگ مشابه برای مبلمان و کفپوش باعث بی روح شدن فضای خانه شما خواهد شد.

 

 

برای مشاوره ی رایگان می توانید با شماره های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این مقاله ما بنویسید.

موفق باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۱ میانگین: ۵]